Kategori:

Kvitt deg med kredittkortgjelden

Det høres kanskje lettere sagt enn gjort ut, det å liksom uten videre kvitte seg med kredittkortgjelden. Men sannheten er at jo raskere du skaffer deg en billigere måte å betale ned gjelden din på, jo bedre vil det være. Mange har lest rundt omkring på nettet at det er dumt å ta opp et nytt lån for å betale ned gammel gjeld, men i mange tilfeller er det faktisk ganske fornuftig å gjøre nettop dette.

Spar penger med et nytt lån


Regnestykket er egentlig temmelig enkelt. Hvis du har en rente på kredittkortgjelden din som for eksempel overstiger 25 %, og du i stedet skaffer deg en refinansiering fra et forbrukslån på mellom 12 og 18 % (som er en gjennomsnittelig ganske vanlig rente), så sier det seg selv at dette vil være ganske lønnsomt avhengig av hvor mye du skylder.

Oversikt over billigere lån på denne siden

Det er fort gjort å bruke litt mer enn hva man hadde tenkt på kredittkortet, og derfor havner man gjerne litt bakpå med betalingene. Men for å kutte ned på dine utgifter hver måned er det egentlig bare ett tips som gjelder: kvitt deg med kredittkortgjelden i dag og søk heller om en refinansiering. Det koster ingenting å søke og renten blir oppgitt før du må bestemme deg om du vil akseptere lånet.

Det er ikke ufornuftig å ta opp et nytt lån for å betale ned gammel gjeld! Hvis du ser at du sparer penger på å bytte utlåner, er det vel egentlig nesten useriøst å la være. De fleste av oss er alt for trofaste mot banken og betaler dermed alt for mye i renter og avdrag.

Annonse