Kategori:

Kredittkortgjeld i Norge

Det er mange som sliter med kredittkortgjeld i Norge, men desverre er det ikke alle som vet hvordan man best skal få den økonomiske situasjonen opp på fote igjen. Mange gjør den vanlige feilen med at de bare fortsetter å betale regningene som kommer fra kortutstederen, og man skal selvsagt ikke slutte å betale regningene sine, men det handler om å redusere kostnadene.

Refinansier kredittkortgjelden og kutt kostnader


Det er egentlig så enkelt at man må se på hvor mye man betaler i renter og hva dette utgjør i kroner og øre hver måned. Hvis man betaler ned kredittkortgjeld som har en rente på 25 % effektivt (noe som ikke er uvanlig når det gjelder kredittkort) og får muligheten til å refinansiere denne gjelden til et forbrukslån eller refinansieringslån med en rente på 15 %, så sier det seg jo selv at dette vil være fornuftig.

Finn din billigste refinansiering her

I Norge er vi ikke like flinke til å sjekke opp forskjellige priser på varer og tjenester, det er bare å se på hvor lenge vi beholder samme mobiloperatør eller bredbåndsleverandør for å ta et eksempel. Og det samme gjelder jo selvsagt for gjeld som skyldes bruk av kredittkort. Det er stor konkurranse i finansmarkedet, og derfor vil det også ofte være store penger å spare på å bytte leverandør på samme måte som i andre bransjer.

Et godt tips vil være å søke om et refinansieringslån allerede i dag. Å søke er helt gratis og uforpliktende, og et lånetilbud med rentevilkår blir raskt presentert hvorpå man enkelt kan sammenligne med de vilkårene man allerede betaler ned på. Slik kutter man raskt ned på sine lånekostnader.

Annonse