Kategori:

Refinansiering av kredittkortgjeld

Noe av det smarteste du kan gjøre om du har kredittkortgjeld du betaler ned på hver måned, er å forsøke å få ordnet med en refinansiering av denne gjelden. Det første du vil se når du mottar et lånetilbud er at dine rentekostnader synker ganske så betraktelig, litt avhengig av hvilken kortutsteder du benytter, og hvilken långiver som tilbyr et forbrukslån du kan benytte for å refinansiere kredittgjelden.

Spar penger på å refinansiere kredittkortgjelden


Her på Kredittkortgjeld.net har vi annonser fra noen av de norske bankene som tilbyr gode vilkår for såkalte refinansieringslån, og dette kan være et steg i riktig retning for å få bedre rentevilkår på de pengene du skylder til kredittkortforetakene. Et kredittkort kan være gunstig å benytte hvis du betaler ned kortet i den rentefrie perioden, men om du havner litt på etterskudd bør du sterkt vurdere å få gjort om på lånefinansieringen.

Anbefalte långivere til refinansiering her

For beløp på mindre enn 15.000 kroner er det ingen større vits i å forandre långiver, og da handler det egentlig bare om å forsøke å betale ned så mye du klarer på kortest mulig tid. Du skal alltid prioritere den gjelden som har den høyeste renten, hvis du har muligheten til å betale inn litt ekstra en måned. Når det gjelder beløp over dette er det i de fleste tilfeller lønnsomt å søke om refinansiering, og det samme gjelder om du har kredittkortgjeld til flere banker hvor du betaler både renter og gebyrer.

Mange er desverre av den feilaktige oppfattelsen, at det er enkelt å få ordnet en gjeldsordning hvis man kommer på etterskudd økonomisk. Kravet er at man er varig ute av stand til å betjene gjelden, og da hjelper det lite at man betaler dyre renter hvis man for eksempel har en inntekt. Kan du betale - må du nemlig betale, så forsøk og refinansier kredittkortgjelden til et billigere lån.

Annonse