Kategori:

Refinansiering smålån

Har du smålån fra kjøpekort, betalingsutsettelse i butikk, kredittkort eller andre typer av finansiering av mindre beløp, bør du absolutt forsøke å få refinansiert disse til ett større lån med lavere rente. Mange tenker helt enkelt ikke over at det er mulig å redusere sine utgifter, eller de rett og slett bryr seg ikke. Hvis den totale smågjelden er på over 50.000 kroner, er det faktisk en del penger å spare på å refinansiere.

Refinansier dine smålån til ett større lån


Det er mange som kommenterer i nettaviser etc. at man må være ganske så blåst for å ta opp et forbrukslån for å betale ned på kredittkortgjeld, men er det virkelig slik? Er man blåst i hodet hvis man senker renten på den gjelden man betaler med opp til 10 % i effektiv rente? Vi kan vel nesten gå så langt som å si det helt motsatte! Har man muligheten til å skaffe seg en lavere utgiftspost for sine smålån er det vel nesten dumt å la være. Det er et uttrykk som heter "det er dumt å betale for mye", som er ganske slående.

Søk om refinansiering av smålån her nå

Fremgangsmåten er relativt enkel. Søk online om et refinansieringslån fra en av de kjente bankene som tilbyr dette, opplys om at formålet med lånet er å betale ned smågjeld og de fleste bankene hjelper faktisk til med å faktisk løse ut den gjelden du har. Hjelpsomheten er en del av servicen ettersom de får en ny kunde, og alle er fornøyde. En lånesøknad tar ikke mer enn 5 minutter å fylle ut, hvorpå man får svar med en gang om den blir godkjent og du er klar til å refinansiere.

Vi anbefaler kjente og seriøse låneforetak som GE Money Bank og Bank Norwegian, hvis du ønsker å refinansiere dine smålån. Her får du svar på dagen med rentevilkår helt uforpliktende. Sammenlign de vilkårene du får og velg så klart den billigste løsningen. Husk, det er dumt å betale for mye!

Annonse