Kategori:

Samle kredittkortgjeld med forbrukslån

En ting du kanskje ikke var klar over når det kommer til å redusere kostnadene for din samlede kredittkortgjeld, er at det ofte lønner seg å ta opp et nytt lån for å betale ut den gamle gjelden, selv om dette i utgangspunktet kanskje ikke høres så logisk ut. Sjekk ut www.samlekredittkortgjeld.no for å sammenligne flere långivere som tilbyr å samle gjeld. Grunnen til at dette ofte lønner seg pengemessig, er at du raskt får en lavere rente på et forbrukslån i forhold til rentene du betaler for kredittkortet, og det er de høye rentene som gjør denne gjelden dyr å betale ned på.

Betal ut hele kredittkortgjelden med et forbrukslån


Forbrukslån og kredittkort har ofte en litt negativ klang i folks ører, og da er det i hovedsak snakk om at man betaler alt for høye renter for de pengene man låner. Når du skaffet deg kredittkortet ditt var det kanskje ikke fordi du hadde planlagt å dele opp betalingen over lang tid, og da var jo heller ikke den effektive renten så interessant. Ofte velger man seg kredittkort utifra hvilke fordeler som ligger i kortet, eller man bare får et tilsendt fra banken og tar i mot det uten å sjekke vilkårene så veldig nøye.

Långivere som tilbyr samling av kredittkortgjeld

Når en gjennomsnittelig rente på et kredittkort i Norge i dag ligger på over 25 % effektivt, er det kanskje ikke så merkelig at det stort sett lønner seg å refinansiere og betale ut kredittkortgjelden med et forbrukslån. Her ligger renten vanligvis mellom 9 og 21 %, og i de fleste låneeksempelene ligger gjennomsnittet på rundt 17 %, slik som det gjør hos Opp Finans her hvor du kan skaffe deg et refinansieringslån: Opp Finans - Lån OPP til 350 000 uten sikkerhet. Eff.rente 17%, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 825,- totalt: 94.478,-

Som du sikkert skjønner så vil det være ganske lønnsomt å få samlet kredittkortgjelden til ett lån, og fordelene blir bare større hvis du skylder penger til flere forskjellige banker eller kortutstedere. Dette gjelder forøvrig også hvis det gjelder annen type av smålån eller betalingsutsettelser som kan være opprettet i butikker. Ikke sitt på gjerdet, men fitt ut hvilke betingeler du kan skaffe deg i dag på å gjennomføre en samling av kredittkortgjelden din. Det er gratis og uforpliktende å søke om et lån.

Annonse