Kategori:

Skylder du mye penger?

Hvis du har mye gjeld og skylder mye penger til mange forskjellige utlånere, bør du snarest vurdere en samling og refinansiering av denne gjelden, for å kutte dine lånekostnader så mye som mulig.

Klikk for uforpliktende søknader

Det er nemlig alt for mange som betaler dyrt på lånet sitt, noe som raskt kunne vært endret med en refinansiering. Det spiller liten rolle om det er kredittkortgjeld, smålån eller dyre forbrukslån som er opphavet til gjelden. I dag har det nå blitt såpass stor konkurranse blant långivere, at det nesten ikke går ann å skaffe seg bedre betingelser på det eller de lån man allerede har.

Søk om en refinansiering i dag


Når man sender inn en lånesøknad om refinansiering så gjør man det helt uforpliktende. Noen steder ønsker utlåneren at man krysser av hvis lånet skal benyttes til å betale ut kredittkortgjeld eller smålån, hvor man da kan få hjelp til å kontakte de gjeldene kreditorer for å slette den aktuelle gjelden. Dette er en gratis service som tilbys til nye kunder, og noe som skal gjøre terskelen til å bytte bank så lav som mulig.

Sjekk derfor om du kan skaffe deg bedre lånebetingelser i en annen bank enn der hvor du opprettet lånet eller kredittkortet ditt, for sjansen for at du kan spare en god del penger er så absolutt tilstede.


Dyr kredittkortgjeld lønner det seg å bli kvitt så raskt som mulig, da denne ofte har blant de høyeste lånerentene på markedet. Det gjelder spesielt hvis du betaler ned på flere mindre lån samtidig, for da multipliseres også de forskjellige gebyrene som kommer i forbindelse med innbetalingene. Skaff deg heller ett godt alternativ, og merk deg gjerne at både etableringsgebyr, termingebyr og nominell rente er så lavt som mulig.

Annonse