Kategori:

Nedbetaling av kredittkortgjeld

Hvordan bør man helst gå fram for å betale ned kredittkortgjeld er det mange som lurer på. Det er jo ikke bare snakk om å betale ned gjelden, for det kan man gjøre bare ved å betale inn minstebeløpet på regningen hver måned, men det er snakk om å bli kvitt hele kredittkortgjelden på en så billig måte som mulig.

Klikk her for refinansieringslån

Hvis du har gjeld fra kredittkortet ditt er det ikke utenkelig at du betaler en rente på mellom 20 og 25 %, og kanskje til og med har kortet ditt en enda høyere rentesats. Med en såpass høy rente blir nedbetalingen ganske dyr, i hvert fall hvis du har en relativ lang horisont for å bli ferdig med betalingen. Men det finnes en enkel løsning som gjør at du har muligheten til å spare ganske mye penger på sikt, og samtidig sparer du også penger hver måned og hvert eneste år framover.

Det du bør gjøre er å søke om en refinansiering gjennom et lån uten sikkerhet, hvor du bruker lånebeløpet til å betale ut alt du har av kredittkortgjeld med en gang. Du kan forøvrig benytte samme fremgangsmåte om du har smålån med en forholdsvis dyr rente, prinsippet blir akkurat det samme. Du har sikkert hørt at økonomieksperter utaler seg om at man skal betale ned den dyreste gjelden først? Og med en refinansiering er det nemlig det du gjør.

Det er flere banker som tilbyr en slik tjeneste, men vi kan anbefale Axo Finans (annonse) som tilbyr refinansieringslån hvor de søker hos 5 banker for å oppnå de beste vilkårene. Renten starter her på 8,88 %, noe som er mye lavere enn hva noen kredittkort i Norge benytter. Du kan spare opp til nesten 3.000 kroner i måneden avhengig av hvor mye du skylder, samt hvilken rente du får tilbud om. Priseksempel på gjennomsnittsrente: 65.000 o/5 år. Eff. rente 17,4 %, etablgebyr 950,-. Totalt 94.820,-.

Når du sender inn en søknad om refinansiering gjør du dette helt uforpliktende, og velger selvsagt kun å akseptere tilbudet når du ser at det kan være gode penger å spare på å gjennomføre refinansieringen. For å kunne søke må du være over 25 år, ha en inntekt på minst 200.000 kroner i året, samt at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

På denne måten kan du nedbetale kredittkortgjelden din med det samme, og du sitter igjen med en billigere gjeld enn hva du hadde i forkant. Ganske verdifulle 10 minutter kan vi vel si, for det tar ikke noe særlig lengre tid å skaffe seg et slikt refinansieringslån.

Annonse