Kategori:

Hvordan samle smålån?

Smålån, slik som kredittkortgjeld, vokser seg ofte dyre over tid. Mye på grunn av at man mister oversikten over hvem man skal betale og når. Derfor kan det være lurt å samle alle smålånene i et stort lån. Du får lavere renter og bedre kontroll. Hvordan kan man samle smålånene? Les videre!

Hvordan samle smålån, klikk her


Man finner det meste på internett, inkludert låneagenter som kan hjelpe deg med mye av det praktiske. Har du et godt kundeforhold til din bank, kan det være lurt å begynne der. Da kan man få alle smålånene inn i boliglånet eller annet. Dessverre er det mange som ikke når frem med denne forespørselen eller får den avslått. Hva gjør man så? Jo man går på internett og leter. For på internett er det flere muligheter for å få kontakt med banker som mer enn gjerne vil hjelpe deg med å samle smålånene. 

Svindel eller seriøst?


Internett er stort og her er det få grenser. Derfor vil det alltid være noen som utnytter dette. Det er dog enkelt å se hvem som er useriøs. Hvis de prøver å få deg til å betale for tjenesten, styr klar. Dette er useriøse aktører. De seriøse aktørene i markedet får en provisjon av den banken du tar opp lån i. Dermed er dette en gratis tjeneste for deg, som lar deg velge den beste løsningen for å samle smålån. En seriøs aktør vil sikre at du får alle detaljene og sørge for at du får de beste vilkårene. En ganske så vinn-vinn situasjon med andre ord. Du vil også kunne få hjelp med å betale ut dine gamle kreditorer som en del av servicen.

Er det ulemper med å refinansiere smålån?


Det er stort sett bare fordeler med å samle smålån i et større lån. Svært ofte får man en lik eller en lavere rente på dette lånet. I tillegg er det enklere å holde kontroll på summene. Man har en bank å forholde seg til og et lån å nedbetale. Det som stopper mange er at de er usikre på hvordan de skal samle smålån. Noen føler og at de vil bare få nei fra bankene, så de prøver ikke. Dermed er nettjenestene svært nyttige ettersom de åpner for at du kan søke via andre, gratis. Dermed slipper du å ha all kontakten med bankene og du slipper ekstra stress. Så løsningen på hvordan man skal få samlet smålån, er enkelt og greit å gi oppgaven videre til profesjonelle.

Annonse