Kategori:

Refinansiering kan gi lavere renter

Sliter du med kredittkortgjeld? Eller kanskje du har flere smålån? Rentene er ofte svært høye på denne type lån. Så lånet vokser nesten helt ukontrollert. Har du i tillegg lån hos flere lånetilbydere, blir det vanskelig å holde oversikten. Fortvil ikke, finn ut hvordan refinansiering kan gi lavere renter allerede fra dag en.

En refinansiering kan gi deg lavere renter


Lånetilbydere, enten det er store banker eller mindre finansinstitusjoner, er avhengig av at lån blir nedbetalt. I tillegg må de få betalt, altså få renter, slik at de kan fortsette å låne ut penger. Dette er grunnen til høye renter på smålån. Risikoen er høy for lånetilbyderen ettersom dette ofte er lån uten sikkerhet.  Denne type lån kan være greit i noen tilfeller, men det kan fort bli vanskelig å betjene ettersom den høye renten gjør at det vokser fort. Så en refinansiering, som ofte gir lavere rente, er en god løsning for de som har flere slike smålån.

Vi anbefaler refinansiering av smågjeld, Søk Her. 

En større sikkerhet for lånet gir deg nesten alltid en lavere rente. Når man skal refinansiere, samler man alle de små summene og får et lån å forholde seg. Et slikt lån er lettere for lånetilbyderen å forholde seg til, ettersom de nå kan se et langsiktig inntektsgrunnlag gjennom rentene.

I mange tilfeller kan man og stille en sikkerhet for lånet. Dette kan være at man får bakt alle smålånene inn i et boliglån eller i et billån eller annet. Dermed blir det tryggere for lånetilbyderen og de belønner deg med å gi en lavere rente. Man kan og ha en medsøker. Dette er en person som signerer papirene sammen med deg. Denne personen blir da medansvarlig. En ekstra sikkerheten som hjelper deg å få en refinansiering som gir deg lavere renter.

Ikke vent for lenge, for husk at høye renter gjør at lån vokser fort! Derfor er det lurt å sjekke mulighetene for refinansiering hvis du har to eller flere smålån. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan spare i måneden.

Husk og at ettersom en refinansiering kan gi deg lavere renter og ikke minst et ordnet låneforhold, vil ikke lånet vokse ut av kontroll. Du får en fast nedbetalingsplan. Dermed får du en bedre og ikke minst, en mer forutsigbar økonomi nå og i fremtiden. Sjekk refinansierings mulighetene i dag! Låneeksempel for Lendo: 65.000 o/5 år, eff. rente 16,84 % etb. 650,- Tot 94.150,- Lykke til med refinansieringen!

Annonse