Kategori:

Betale ut kredittkortgjeld

Hvis du har flere kredittkort du betaler ned på, bør du snarest mulig se på muligheten til å betale ut kredittkortgjeld ved hjelp av en billigere finansiering. Du kommer helt sikkert til å spare penger på en slik omfordeling av gjeld, ettersom rentene blir lavere, noe som også fører til lavere utgifter hver eneste måned.

Betal ut din kredittkortgjeld i dag.


Hvis du vil se på mulighetene til å løse ut gjelden din, kan du gjerne benytte deg av lånemeglere som videresender din søknad til flere banker som tilbyr refinansiering. Dette er helt kostnadsfritt og uten forpliktelser, og kan derfor anbefales sterkt om du har kredittgjeld du ønsker å bli kvitt. På den måten er du nemlig sikret å få flere tilbud du kan sammenligne, og dermed velge det billigste alternativet som kommer opp.

Vi anbefaler refinansiering av smålån, Søk Her. 

Det er flere banker som også hjelper til med å betale ut gjelden din. Det eneste du behøver å gjøre, er å fortelle til hvilke selskap du har kredittkortgjeld, så betaler din nye långiveren ut gjelden for deg, du behøver dermed ikke gjøre denne jobben selv. Dette forenkler veldig prosessen når du vil bli kvitt kredittgjelden, og er bare en gratis service långiveren tilbyr sine nye kunder.

Når du velger en slik refinansiering får du en bedre kontroll over dine utgifter. Du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned, ved å justere over hvor mange år du ønsker å bruke på nedbetalingen. Det er jo bare du som vet hvor mye du klarer å betale inn hver måned, og det kan være smart å ikke tøye strikken til det absolutte bristepunktet. Legg for eksempel inn ett år ekstra for å senke månedskosten, så kan du heller betale inn litt ekstra en måned hvis du har penger til overs.

Det koster deg ingenting ekstra i gebyrer om du velger å betale inn større deler av lånet enn opprinnelig avtalt, du kan også på et tidspunkt betale inn hele restgjelden uten gebyrer om du ønsker det. Dermed får du en mye større økonomisk frihet kombinert med lavere renter.

Selv om det finnes en mulighet til å utøke lånet utover den gjelden du skal betale ut, så bør du forsøke å motstå denne fristelsen. Jo raskere du klarer å få fjernet kredittkortgjelden, jo bedre er det. Låneeksempel for Lendo: 65.000 o/5 år, eff. rente 16,84 % etb. 650,- Tot 94.150,- Lykke til med å betale ut din kredittkortgjeld!

Annonse