Kategori:

Slette kredittkortgjeld

Hvis du betaler ned på flere kredittkort samtidig, har du kanskje havnet på etterskudd økonomisk, og skulle helst funnet en løsning på dette så raskt som mulig. For det første er det viktig å påpeke at du ikke er alene om dette. Det er mange mennesker i Norge som er i akkurat den samme situasjonen som deg. Selv om det kanskje føles som om det gjelder bare deg, så gjør det ikke det, det gjelder bare å komme seg ovenpå igjen.

Finn en ny långiver og slett kredittkortgjeld

Men hvordan skal man fortsette tenker du kanskje? Det gjelder egentlig bare å få bort så mye gjeld som mulig, og det enkleste er å få til en refinansiering. Da overfører du den gjelden du har fra ulike kredittkort eller mindre lån, til en långiver med en forhåpentligvis lavere rente enn hva du hadde i utgangspunktet. Og det er mer eller mindre sikkert at du vil klare å finne en lavere rente via et refinansieringslån, enn hva du hadde på kredittkortet ditt. Det lover vi!

Derfor bør du gå inn på en side vi samarbeider med som også handler om kredittkortgjeld i dag, og prøve å søke om et refinansieringslån med det samme. Du mottar automatisk et renteforslag som du da kan sammenligne med den renten du betaler for kredittkortene dine. Det er fort gjort å se om det lønner seg, og det blir derfor enkelt å ta en avgjørelse på om du skal betale ut kredittkortene eller ikke.

Husk på at det ikke koster noenting å sende inn en lånesøknad, så i verste fall så kaster du bort 3 minutter, men i beste fall oppnår du en bedre rente på dine lån og kan spare mye penger hver eneste måned. Det er i hvert fall såpass gunstig at det nesten er bortkastet å ikke prøve.

Forsøk å ta opp et billigere lån enn hva du har i rente på dine kredittkort. Du får en enklere økonomisk hverdag, med at det bare kommer en regning i måneden, du vet alltid hvilket beløp som skal betales, og du slipper litt billigere unna. Det siste gjør samtidig at du kan bli gjeldfri litt tidligere enn ellers. Som du ser er fordelene ganske mange, mens det ikke finnes noen ulemper ved å få tilgang til en billigere finansiering for dine lån og kreditter. Du kan slette din kredittkortgjeld og samtidig spare penger.

Annonse