Kategori:

Sammenlign refinansiering av gjeld

Hvis du som mange andre i Norge har kredittkortgjeld, vil det være utrolig lønnsomt å refinansiere denne gjelden for å få tilgang til en lavere rente på tilbakebetalingen. En refinansiering betyr rett og slett at du skifter kredittselskap og gjerne samler sammen gjeld fra ulike banker til ett enkelt lån.

Banker som tilbyr refinansiering av gjeld

Men, det er en ting du bør være nøye på før du gjør dette, og det er å sammenligne vilkår fra flere banker før du bestemmer deg. Mange banker i Norge tilbyr refinansiering i dag, men det kan skille en hel del mellom dem, og det er penger som du som kunde skal ta med deg. Klikk på linken over, hvor du kan søke og sammenligne lånevilkår hos de beste bankene på refinansiering i Norge.

Det går ann å bare søke hos den første og beste, for du vil som regel oppnå en god del billigere lånevilkår uansett om du har dyre smålån eller kredittkortgjeld, men ikke gjør dette. Sjekk heller forskjellige betingelser og bruk 20 minutter på å sende inn 5 lånesøknader. Forskjellene er faktisk større enn du kanskje er klar over, for med en gjeld på 100.000 kroner, vil bare 3 % forskjell i rente skille nesten 200 kroner hver måned. Skylder du flere hundre tusen kroner til forskjellige långivere, så forstår du jo at dette kan være godt anvendt tid.

Når du sammenligner renter fra bankene må du huske på å ta med alle faktorene inn i beregningen. Ting som etableringsgebyr og termingebyr skal også regnes inn, men disse ligger som regel på henholdsvis 950 og i underkant av 50 kroner, så det er kun ved større avvik at du bør bry deg så mye mer om dette. Har du lav inntekt (under 15.000 per mnd.) vil det være lønnsomt for deg å legge til en medsøker, ettersom du da vil få en enda gunstigere rente i forhold til om du søker alene.

Men prøv uansett å søk om en slik refinansiering, ettersom du omtrent uansett situasjon kommer til å spare penger. Kredittkortgjeld er av den dyreste formen for gjeld som finnes i dag, så ingenting er bedre enn å kunne kvitte seg med denne og heller skaffe seg et billigere lån.

Hvis du ikke allerede har samlet din finansiering til et billigere lån, er det nå på tide å få gjort det. Den eneste som taper penger på å fortsette som før er du! Hvis du sliter med å betale din kredittkortgjeld, er dette et enda sterkere intensiv for å skaffe deg en refinansiering i dag. Det værste som kan skje er at du ikke oppnår en bedre rente, og har kastet bort 20 minutter av din tid. Men, trolig så sparer du såpass mye penger, at dette er den beste timelønnen du har hatt noen gang.

Annonse