Kategori:

Refinansier til en sunn økonomi

Hvis du tjener enorme summer penger og ikke trenger å bekymre deg over regninger og andre utgifter: Gratulerer! Hvis ikke, så les videre for noen enkle tips og triks om hvordan du kan ha en sunn økonomi uten å være rik. Og hvis du er havnet litt bakpå, finn ut hvordan du kan komme deg tilbake over kanten og stresse mindre over regninger som forfaller og lignende uhumskheter. Har du kredittkortgjeld, vil noe av det mest fornuftige du kan gjøre være å refinansiere.

Søk om refinansiering her i dag

Det første stikkordet når det gjelder å få orden på økonomien er planlegging. I økonomiske termer vil det si å budsjettere. Dette er det viktigste! Hvis du ikke vet hvor mye du bruker eller skylder, så kan du heller ikke ha kontroll over din egen økonomi. Det kan være et nitidig arbeid, men det må gjøres, og jo mer detaljert du er jo bedre. Eks på refinansiering via loan.no: Eff. rente 16,6 %, 65.000, o/5år, etabl. gebyr 950, Totalt: 93.730

For hvis du går igjennom alle dine utgifter så vil du etter hvert få et veldig godt bilde av hva det er du faktisk bruker penger på, og dermed er det kun opp til deg å endre vanene dine. Kanskje er det noe du ikke kan kutte? Da må du være kreativ å finne noe som du faktisk kan kutte! Hvis du har fått oversikt, og tatt grep som sørger for at du ikke bruker mer enn du tjener, så har du startet ditt nye liv med en sunn økonomi. Det kan være hardt, men med disiplin vil du slippe mye hodepine i fremtiden.

Refinansier for å komme deg på beina


Hvis du derimot ser at du har havnet i en ond sirkel av regninger som stadig øker på grunn av for sen betaling og purregebyrer så er det mulig at du trenger å refinansiere for å komme deg på beina. Du kan få en refinansiering av gjeld uten å stille med noen form for sikkerhet, og du får som regel onnvilget denne veldig raskt. Du kan søke over nettet, og det eneste som kreves er din personlige informasjon og bevis for at du er i jobb.

Du velger selv hva du vil bruke pengene på, slik at du kan betale unna regninger og skaffe deg selv pusterom og oversikt. Men husk, lag et budsjett for hvordan du skal holde orden på økonomien videre. Sjekk hva og når du skal betale ned lånet, og planlegg for fremtiden. En sunn økonomi vil gi deg et bedre liv, så det er absolutt verdt det lille arbeidet det er med å få oversikt og kontroll.

Annonse