Kategori:

Du kan enkelt spare penger

Har du kredittkortgjeld har du nå tidenes sjanse til å spare penger på å refinansiere din gjeld. Faktum er at så mange som hver fjerde person med kredittkortgjeld kan spare mange tusen kroner, skriver NRK i en ny artikkel. Det eneste du behøver å gjøre er å søke om en refinansiering med et lån uten sikkerhet, som betaler ut kredittkortene dine, og skaffer deg en ny finansiering med en lavere rente. Enkelt ikke sant? Les videre for å finne ut hvordan du skal gjøre dette.

For det første må du skaffe deg en oversikt over hvilke kredittkort du har som ikke er nedbetalt. Her er det viktig at du er nøye, så alt det du skylder kommer med i oversikten. Når du har skaffet deg kontroll over alt det utestående, sender du inn en søknad om en refinansiering av kredittgjelden. Det er mange selskaper som tilbyr slike refinansieringslån, så det kan være greit å sammenligne vilkår før du bestemmer deg, det gjelder å spare så mye penger som mulig.

Søk om refinansiering via Tjenestetorget her i dag - Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334 - annonse

Når du sender inn søknaden, vil du få muligheten til å sammenligne en rekke aktører som helt kostnadsfritt vil gi deg tilbud om refinansiering av din kredittkortgjeld, og da blir det enkelt å velge den billigste løsningen. Dette er i det store og det hele alt du behøver å gjøre, bortsett fra at når lånet er innvilget så må du selvsagt betale inn alt du skylder til kredittkortselskapene. Hvis du har det tøft økonomisk, lar også noen banker deg søke om avdragsfrihet, men dette er noe du kun bør vurdere hvis det er veldig stramt i din økonomiske situasjon.

Hensikten med et refinansieringslån er jo å få redusert dine låneutgifter, ikke å utsette betalingen av gjelden enda mer, men dette kan være et redskap i noen tilfeller for å komme ovenpå igjen. De pengene du etterhvert sparer hver måned, kan du gjerne spytte inn i nedbetalingen av lånet, da blir du gjeldfri enda raskere.

Etter at alt dette har kommet på plass, kan du også vurdere om du skal kvitte deg med de gamle kredittkortene, så ikke fristelsen blir for stor igjen. Det går ann å beholde ett kort om det gir deg rabatter eller andre fordeler, men det gjelder da å alltid betale hele regningen når den kommer. Et enda bedre tips er å bygge opp en buffer på omtrent en månedslønn. Det bør dekke de fleste uforutsette utgifter som kan dukke opp, og da slipper du å bekymre deg for dyre renter hvis du forskuddsbetaler med penger som ikke er dine.

Som konklusjon kan vi si at hvis du har kredittkortgjeld, er det nå på tide å ta tak i dette med å søke om en refinansiering og skaffe deg et billigere lån. Det sparer du enkelt penger på!

Annonse