Kategori:

Hvordan søke om refinansiering?

For å skaffe en refinansiering som kan benyttes til å samle kredittgjeld, har man nå noen veldig greie muligheter. Ved å søke om et forbrukslån uten sikkerhet på nettet, for eksempel via noen av våre annonsører, får du nå vite din nye rentesats online, og vet da hvor mye du kan spare før du bestemmer deg for om du vil akseptere lånetilbudet.

Noen særlig vanligere måte enn dette finnes knapt, hvis du vil skaffe en refinansiering på en trygg og ryddig måte. Det er ikke noe krav om at du legitimerer deg med BankId, men hvis du har muligheten til dette, så vil du også spare tid i forhold til unødvendig postgang. Nå som teknologien har kommet så langt, hvor vi kan ordne det meste på nett, behøver vi ikke lenger gå å fundere på om det finnes billigere lånealternativ i markedet. Vi sender bare inn en lånesøknad for å sjekke vilkårene som finnes. Hvis du har kredittkortgjeld er ofte en refinansiering av denne, den beste måten å skaffe seg billigere renter og utgifter i forbindelse med gjelden.

Så hvordan skal man gå frem for å få godkjent en refinansiering? Uten betalingsanmerkninger skulle det ikke være noen store problemer med å få godkjent søknaden, hvis et par andre faktorer også er på plass. De fleste banker og utlånere har nå i dag en nedre aldersgrense på mellom 18 og 25 år for søkerene, og de fleste krever også at man har en årsinntekt på over 150.000 kroner. I hovedsak er det 25-års grense som gjelder, men noen få långivere har et lavere krav til alder.

Det stilles også et krav om at man er bosatt med en registrert adresse i Norge og i noen tilfeller at man er fast ansatt. En kredittvurdering foretas alltid for å sjekke risikoen til søkeren, og opplysningene vektlegges gjennom en kredittscoremodell. Med eget firma som er satt opp som enkeltmannsforetak eller Nuf, synker også din kredittscore, og det kan være vanskeligere å bli godkjent som kunde.

Men uavhengig om søknaden blir godkjent eller avvist, så er det veldig greit at man får et svar på søknaden, slik at man vet hva man har å forholde seg til. Det er nok den absolutt største fordelen med å låne penger online, at man kan sende inn flere søknader til forskjellige banker fra samme sted.

Så hvis du er ute etter en refinansiering av gjeld, bør du besøke en eller flere av tilbyderene av lån som vises her på siden. Om lånet blir innvilget eller ikke avgjøres av kredittsjekken som utføres, og det kommer kun ann på hvordan din egen økonomi betraktes av utlånerene, sikker eller usikker. Men blir lånet innvilget er det store sjanser for at du oppnår en betydelig lavere rente i forhold til om du fortsetter å betale ned på kredittkortet ditt.

Annonse