Långivere som tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld

Nå kan du spare penger på å refinansiere din kredittkortgjeld. Søk gratis hos en eller flere långivere her, for å skaffe deg en lavere rente på din totale gjeld.


Det er kostnadsfritt å sende inn en søknad om refinansiering, og det er mulig å spare ganske mye penger hvis du betaler inn litt på kredittkortet ditt hver måned. Det anbefales at du søker hos flere for å kunne sammenligne ulike lånevilkår, og dermed finne den billigste finansieringen.

Når du har fått innvilget en refinansiering så fungerer det kort fortalt slik: Du har for eksempel en total kredittkortgjeld på 60.000 kroner, og har tatt opp et refinansieringslån på det totale beløpet. Med en gang når pengene er overført til din konto, så betaler du ut gjelden til de aktuelle långiverene med det samme. Det kan også være smart og samtidig kvitte deg med de aktuelle kredittkortene, slik at du ikke faller for fristelsen til å begynne å bruke de igjen.

Du får deretter en fast nedbetalingsplan fra din nye bankpartner, hvor et fast beløp skal betales inn hver måned. Et beløp på 60.000 kroner som skal betales ned over 5 år, og har en effektiv rente på 12 %, gir deg et terminbeløp på ca. 1.300 kroner hver måned, inkludert renter og avdrag, til lånet er nedbetalt. Noe som er meget fordelaktig, vil være å betale inn noe ekstra i de måneder hvor din økonomi tillater dette. Dette både forkorter lånetiden, og senker den totale rentekostnaden ganske betraktelig.

Hvis du har problemer med å nedbetale din kredittkortgjeld, anbefaler vi at du tar tak med en gang for å unngå at denne gjelden går til inkasso og du får betalingsanmerkninger. Dette skulle i så fall bare påføre deg ytterligere problemer økonomisk, og bør for enhver pris unngås. Nesten all kredittkortgjeld i Norge har en rente som ligger over renten på vanlige lån uten sikkerhet, så det lønner seg å sjekke hvilke vilkår du kan få hvis du gjennomfører en refinansiering.

Dette gjelder ikke bare for kredittkortgjeld men også hvis du vil samle smålån fra andre kjøp og finansieringer du har skaffet deg. Kjøpsutsettelser i butikk er ofte knyttet oppimot en kredittkortavtale, selv om du faktisk ikke er holder av det aktuelle kortet fysisk. Det vil uansett være viktig og sørge for å få en så lav rente som mulig, og da spiller det midre rolle om finansieringen kalles forbrukslån, lån uten sikkerhet eller bare et lån til refinansiering.Annonse